Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rulouri transparente pentru terase
Brand
Rulouri transparente
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Oferim rulouri transparente incasetate sau neincasetate pentru a vă proteja terasa, balconul sau foișorul dumneavoastră.

Rulourile transparente neîncasetate sunt realizate din o folie de plastic transparentă și cu o grosime de 0,8mm care este rezistentă la intemperiile vremii (ploaie, vânt, zăpadă, temperaturi ridicate) și apoi un sistem pentru rulare de tip rulou ce este fixat prin două cârlige (în jumătatea inferioară a acestuia), sistem ce poate fi acționat și manual (prin intermediul unei manivele).

După cum am spus, acest sistem este folosit pentru închiderea teraselor, a balcoanelor și a celorlalte spații pe care vreți să le feriți de vremea rea de afară.
Unul din cele mai mari avantaje al rulourilor transparente este rapiditatea prin care puteți să închideți spațiu, deoarece, atunci când vremea se înrăutățește, puteți să coborâți imediat ruloul. Sistemul se torsionează apoi prin cârligele de care vă spuneam mai devreme (cele montate la baza spațiului pe care vreți să îl închideți).

Rulourile transparente încasetate sunt asemănătoare celor neîncasetate, dar, spre deosebire de acelea, acestea au o etanșare mult mai viabilă, deoarece ruloul poate fi dotat și cu o casetă și ghidaje laterale în care sunt atașate perii de etanșare atât pe interior, cât și pe exterior.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii și dacă vreți să vedeți proiectele noastre, accesați adresa site-ului nostru:
www.inchideri-terase-bucuresti.com
sau, dacă vreți să discutăm mai multe, contactați-ne la:
Telefon: 0729.445.445 / 0740.554.554
Adresa: Bucuresti, Sector 6, Str.Ale Baia de Aries, nr 77
Din Gura in Gura