Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Inchideri terase cu sticla glisanta
Brand
Sticla Glisanta Terase
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Va oferim o alta alternativa pentru ├«nchiderea terasei: ├«nchiderea prin sticla glisant─â. ├Än cazul ├«n care nu dori╚Ťi s─â v─â ├«nchide╚Ťi terasa folosind celelalte metode (rulouri sau folia transpararenta) - atunci sticla glisanta ar putea sa fie una dintre cele mai bune alternative.

Cel mai mare avantaj al ├«nchiderii terasei, balconului sau oric─ârui alt spa╚Ťiu prin sticl─â glisant─â este c─â pute╚Ťi astfel transforma spa╚Ťiul rapid ├«ntr-unul ├«nchis sau deschis, ├«n func╚Ťie de vremea de afar─â ╚Öi de dorin╚Ťele dumneavoastr─â.
Mai mult, sistemul de inchidere prin sticla glisanta este foarte usor pliabil pe toate anotimpurile anului.

Sistemul pe care vi-l oferim e alc─âtuit din mai mult de 90% sticla securizata de 10mm, cu restul de 10% reprezent├ónd accesoriile (precum profile de ghidare din aluminiu). De asemenea, materialele  pe care le folosim pentr a implementa constructia rezista foarte bine in timp, iar eforul pentru a intretine totul este unul minim.folosite la implementarea acestui sistem au o durata foarte mare de folosinta, iar intretinerea lui este una minima deoarece nu are in componenta niciun fel de roti, role sau rulmenti.

Dac─â vre╚Ťi s─â afla╚Ťi mai multe detalii ╚Öi dac─â vre╚Ťi s─â vede╚Ťi proiectele noastre, accesa╚Ťi adresa site-ului nostru:
www.inchideri-terase-bucuresti.com
sau, dac─â vre╚Ťi s─â discut─âm mai multe, contacta╚Ťi-ne la:
Telefon: 0729.445.445 / 0740.554.554
Adresa: Bucuresti, Sector 6, Str.Ale Baia de Aries , nr 77
Din Gura in Gura