Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Inchideri terase cu sticla glisanta
Brand
Sticla Glisanta Terase
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Va oferim o alta alternativa pentru închiderea terasei: închiderea prin sticla glisantă. În cazul în care nu doriți să vă închideți terasa folosind celelalte metode (rulouri sau folia transpararenta) - atunci sticla glisanta ar putea sa fie una dintre cele mai bune alternative.

Cel mai mare avantaj al închiderii terasei, balconului sau oricărui alt spațiu prin sticlă glisantă este că puteți astfel transforma spațiul rapid într-unul închis sau deschis, în funcție de vremea de afară și de dorințele dumneavoastră.
Mai mult, sistemul de inchidere prin sticla glisanta este foarte usor pliabil pe toate anotimpurile anului.

Sistemul pe care vi-l oferim e alcătuit din mai mult de 90% sticla securizata de 10mm, cu restul de 10% reprezentând accesoriile (precum profile de ghidare din aluminiu). De asemenea, materialele  pe care le folosim pentr a implementa constructia rezista foarte bine in timp, iar eforul pentru a intretine totul este unul minim.folosite la implementarea acestui sistem au o durata foarte mare de folosinta, iar intretinerea lui este una minima deoarece nu are in componenta niciun fel de roti, role sau rulmenti.

Dacă vreți să aflați mai multe detalii și dacă vreți să vedeți proiectele noastre, accesați adresa site-ului nostru:
www.inchideri-terase-bucuresti.com
sau, dacă vreți să discutăm mai multe, contactați-ne la:
Telefon: 0729.445.445 / 0740.554.554
Adresa: Bucuresti, Sector 6, Str.Ale Baia de Aries , nr 77
Din Gura in Gura